Autoverhuur IJmuiden

Zakelijk huren of shortleasen

Werk jij voor een offshorebedrijf? Zit jij in de staal? Of juist op kantoor?  Je hebt vast weleens plotseling tijdelijk een auto nodig. Dan biedt Autoverhuur IJmuiden jou de oplossing. Of je die auto nu lang of kort nodig hebt. Voor zakelijke autoverhuur ga je naar ons. Een goede huurauto voor een scherpe prijs. Geen verrassingen achteraf. Maar transparant. Van tevoren weet je precies waar je aan toe bent.

Zakelijk een auto huren

Jouw verwachtingen zijn flexibiliteit, in combinatie met kwaliteit tegen een lage prijs. Dat is de nieuwe standaard. Onze standaard. Immers jouw behoefte aan mobiliteit verandert continue. Bij Autoverhuur IJmuiden huur je al een personenwagen voor € 26,- per dag (exclusief btw en inclusief WA + Cascoverzekering). Hoe dat kan? Wij kopen prijsbewust en merkonafhankelijk in. Daar passen wij onze diensten op aan.

Bovendien, als je zakelijk een auto wilt huren, zorgen wij ervoor dat jouw facturen kloppen. Alle fiscale waardes worden duidelijk op de factuur vermeld. Dus achteraf geen problemen met de fiscus over een eventuele bijtelling.

Shortlease opties

Je wilt graag langer dan een maand een auto huren? Geen probleem. Ook hierin blijf je flexibel. Je zit namelijk niet meteen 24 maanden aan een contract vast. Shortlease is in dit geval de interessante oplossing. Het is een middenweg tussen een auto huren voor een paar dagen en leasen. Doordat je profiteert van de financiële voordelen van leasen, maar het al op korte termijn kan, ontstaat er een win-win situatie. Shortlease is echter maatwerk. Dus wil je meer informatie heirover? Neem dan contact met ons op. We laten je graag de mogelijkheden zien.

Autoverhuur IJmuiden. Als prijs en kwaliteit jouw keuze bepalen

Contact formulier

Autoverhuur IJmuiden

 

Dokweg 14
1976 CA IJmuiden

Telefoon: 0255-577114
E-mail: info@autoverhuurijmuiden.nl

Als prijs én kwaliteit uw keuze bepalen