Autoverhuur IJmuiden

Zakelijk huren of shortleasen

Of je nu voor korte of lange(re) tijd een auto nodig hebt, Autoverhuur IJmuiden heeft altijd een oplossing! Ook wanneer je zakelijk een auto nodig hebt kan je bij ons rekenen op heldere contracten, zonder addertjes onder het gras en altijd voor een scherpe prijs.

Zakelijk een auto huren

De behoefte aan mobiliteit verandert continu en flexibiliteit wordt gezien als de nieuwe standaard. Autohopper kan prima in deze nieuwe behoefte voorzien door middel van flexibele en prijsbewuste inkoop (merk onafhankelijk) en haar diensten daarop aan te passen. Zo ben je altijd snel (weer) mobiel! Je huurt al een personenauto voor € 26,- per dag (exclusief BTW, inclusief WA + Casco verzekering.

Als je zakelijk je auto huurt, zorgen wij ervoor dat op alle facturen duidelijk de fiscale waardes van het gehuurde object vermeld staan. Zo kom je nooit voor problemen met de fiscus over een eventuele bijtelling te staan.

Shortlease opties

Wil je langer dan een maand een auto huren, maar toch flexibel blijven en niet gelijk minimaal 24 maanden ergens aan vast zitten? Dan wordt shortleasen wellicht interessant. Shortlease is de ideale middenweg tussen daghuur en leasen: je profiteert van financiële voordelen van het langer huren, maar zit niet zo lang vast aan de auto. Shortlease is maatwerk wilt u meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact formulier

Autoverhuur IJmuiden

Dokweg 14
1976 CA IJmuiden

Telefoon: 0255-577114
E-mail: info@autoverhuurijmuiden.nl

Als prijs én kwaliteit uw keuze bepalen